Στη ΓΑΔΑ ο Αλαφούζος!

Στη ΓΑΔΑ ο Αλαφούζος!

Νίκος Αθανασίου
Στη ΓΑΔΑ ο Αλαφούζος!

bet365

Ο πρόεδος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήγε στην ΓΑΔΑ για να καταθέσει μηνύσεις ενώ στην «πράσινη» ΠΑΕ γνωρίζουν το πρόσωπο που χτύπησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Οι κινήσεις του Παναθηναϊκού μετά τα όσα έγιναν στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας ήταν άμεσες. Αμέσως μετά την σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ το απόγευμα της Τρίτης, ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε στην ΓΑΔΑ και κατέθεσε μηνύσεις στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Κώστα Καραπαπά και τον «φουσκωτό» που χτύπησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Μάλιστα, όπως τόνιζαν από το «τριφύλλι» γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης της επίθεσης, καταγγέλοντας ότι ανήκει στο προσωπικό ασφαλείας του προέδρου των «ερυθρολεύκων». Για τους τρεις έχει κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα