Ραντεβού Γκιρτζίκη με Μπλάτερ

Gazzetta team
Ραντεβού Γκιρτζίκη με Μπλάτερ

bet365

Με τον πρόεδρο της FIFA, Γιόσεπ Μπλάτερ τα είπε ο Γιώργος Γκιρτζίκης...

Τον πρόεδρο της FIFA επισκέφτηκε την Τρίτη, ο Γιώργος Γκιρτζίκης... Στη συνάντηση που έγινε στην Ζυρίχη και κράτησε για περίπου 35 λεπτά, ο Γιόσεπ Μπλάτερ εξέφρασε εκ νέου τα συγχαρητήριά του στον πρόεδρο της ΕΠΟ για την εκλογή του, ενώ μετέφερε την πλήρη προθυμία του για συνεργασία και υποστήριξη της Ομοσπονδίας με σκοπό την καλύτερη δυνατή προόδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της παγκόσμιας ομοσπονδία τόνισε στον Έλληνα παράγοντα ότι έχουν κοινό σημείο εκκίνησης στο ποδόσφαιρο, προερχόμενοι αμφότεροι από το ερασιτεχνικό κομμάτι του, όπως και ότι το γεγονός πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει υπηρετήσει το ποδόσφαιρο επί σειράν ετών από διαφορετικές θέσεις στην Ομοσπονδία θα τον διευκολύνει στο έργο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελβετός παράγοντας μετέφερε την πεποίθηση ότι οι θέσεις του προέδρου της ΕΠΟ για την αναδιοργάνωση των πρωταθλημάτων είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Την Τετάρτη ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί και για αυτό δεν θα είναι παρών στη σύσκεψη που κάλεσε ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής.

 

Τελευταία Νέα