Μπεργκ: «Είμαστε ζωντανοί για το πρωτάθλημα»

Μπεργκ: «Είμαστε ζωντανοί για το πρωτάθλημα»

Νίκος Αθανασίου
Μπεργκ: «Είμαστε ζωντανοί για το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για την σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού και για τις συνθήκες που επικρατούν στα ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο κατά την διάρκεια του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός προκάλεσαν το ενδιαφέρον των Σουηδών δημοσιογράφων, οι οποίοι επικοινώνησαν με τον Μάρκους Μπεργκ. Ο φορ του «τριφυλλιού» περιέγραψε τα όσα έγιναν, αναφέρθηκε στα ντέρμπι που γίνονται στο Φάληρο και μίλησε για τις ελπίδες που διατήρησαν οι «πράσινοι»στο κυνήγι του τίτλου.

«Αυτά που έγιναν στην Λεωφόρο συνηθίζονται στην Ελλάδα. Δεν υπάρχουν πολλά μέρη στην Ευρώπη που τέτοια παιχνίδια ξεκινούν αλλά πρέπει να γίνουν πολλά για να διακοπεί παιχνίδι εδώ. Το γήπεδο μας είναι μικρό και ο κόσμος έρχεται πολύ κοντά. Το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι πιο μεγάλο. Έχω σκοράρει εκεί και μου πετούσαν φωτοβολίδες και κροτίδες προς το μέρος μου» είπε αρχικά.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Αναστασίου και το πόσο σημαντικό ήταν το «τρίποντο» για τον Παναθηναϊκό.

«Ο προπονητής μας προσπαθεί να βοηθήσει. Εμείς θέλουμε την στήριξη του κόσμου μας αλλά δεν πρέπει να ξεπερνούν τα όρια. Από κει και πέρα ήταν εξαιρετικά σημαντική η νίκη μας. Είμαστε ζωντανοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα