Ζαρντίμ: «Δεν χρειάζεται τον Φαλκάο η Γιουνάιτεντ»

Ζαρντίμ: «Δεν χρειάζεται τον Φαλκάο η Γιουνάιτεντ»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζαρντίμ: «Δεν χρειάζεται τον Φαλκάο η Γιουνάιτεντ»

bet365

Ακατόητη χαρακτηρίζει ουσιαστικά την επιλογή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προχωρήσει στην απόκτηση του Ραδαμέλ Φαλκάο, ο κόουτς της Μονακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ο άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού και νυν του συλλόγου του Πριγκιπάτου, αναφέρθηκε στο θέμα του Κολομβιανού στράικερ που δύσκολα θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή από τους «κόκκινους διαβόλους» από τη στιγμή που δεν έχει πείσει, ωστόσο, υποστήριξε πως ήταν καθ' όλα λανθασμένη απόφαση να τον κάνουν δικό τους το περασμένο καλοκαίρι.

«Τις τελευταίες μέρες του περασμένου Αυγούστου, σκεφτόμουν και συμβιβαζόμουν με την ιδέα ότι ο Φαλκάο θα έφευγε. Πίστευα όμως ότι θα πήγαινε σε κάποια άλλη ομάδα και όχι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στην Αγγλία τον ήθελαν κι άλλοι σύλλογοι πέρα από τη Γιουνάιτεντ. Νομίζω ότι δεν τον χρειάζονταν στους “κόκκινους διαβόλους” από τη στιγμή που έχουν τους Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ. Ίσως να μην τον χρειάζονταν και ίσως να μην τον χρειάζονται...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα