Βάντσικ: «Ο Παναθηναϊκός το ήθελε πιο πολύ»

Βάντσικ: «Ο Παναθηναϊκός το ήθελε πιο πολύ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Βάντσικ: «Ο Παναθηναϊκός το ήθελε πιο πολύ»

bet365

Στην αποφασιστικότητα των παικτών του Παναθηναϊκού στάθηκε με δηλώσεις του στο gazzetta.gr, o Γιόζεφ Βάντσικ τονίζοντας ωστόσο πως ακόμη υπάρχει πολύς δρόμος για το πρωτάθλημα.

Ο κορυφαίος ξένος τερματοφύλακας στην ιστορία του Παναθηναϊκού υπερασπίστηκε τα καρέ του «τριφυλλιού» για σχεδόν μία δεκαετία (1999-1999).

Ο Γιόζεφ Βάντσικ στην σπουδαία καριέρα του με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, κατέκτησε 4 Πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα, ενώ διατήρησε δύο φορές ανέπαφατην εστία του για περισσότερα από 900 λεπτά!

Με τον Βάντσικ κάτω από τα γκολπόστ, οι «πράσινοι» έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Champions League το 1996.

Το «βουνό» μπορεί να ανήκει πλέον στο τεχνικό επιτελείο του Πανελευσινιακού, ωστόσο παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τα δρώμενα στον Παναθηναϊκό.

Ο παλαίμαχος διεθνής γκολκίπερ μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ντέρμπι.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν οργανωμένος και πιο έτοιμος για αυτό το παιχνίδι. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, όχι στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη.

Ήταν μία δίκαιη νίκη. Την ήθελε περισσότερο από τον Ολυμπιακό όπως φάνηκε. Έτρεξε περισσότερο, πρέσαρε και αποδείχθηκε διαβασμένος».

Η διαφορά του Παναθηναϊκού σε σχέση με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό μειώθηκε στους τρεις βαθμούς ωστόσο όπως επισημαίνει ο Γιόζεφ Βάντσικ είναι αρκετά παρακινδυνευμένο να γίνεται λόγος για πρωτάθλημα από πλευράς Παναθηναϊκού στην παρούσα φάση.

«Είναι αρκετά μακρινό αυτό το ενδεχόμενο όπως φαίνεται τώρα. Υπάρχουν εννιά αγωνιστικές. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να διανύσει αυτή τη διαδρομή έχοντας δύσκολα παιχνίδια.

Ακολουθούν οι αγώνες με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ. Εάν νικήσει αυτά τα ματς τότε θα μπορεί να ονειρεύεται πρωτάθλημα».

Ο πρώην γκολκίπερ του «τριφυλλιού» δεν κρύβει την ικανοποίηση του βλέποντας τον Παναθηναϊκό να κινείται στη σωστή κατεύθυνση.

«Δείχνει να βρίσκει ρυθμό ο Παναθηναϊκός. Μακάρι η ομάδα να έχει ηρεμία και να συνεχίσει έτσι προκειμένου να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Πιστεύω το καλοκαίρι με 3-4 καλές μεταγραφές σε θέσεις που χρειάζεται θα μπορέσει να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα