Η... απόλυτη σιωπή στη Μπαρτσελόνα

Η... απόλυτη σιωπή στη Μπαρτσελόνα

Κώστας Ζάλιαρης
Η... απόλυτη σιωπή στη Μπαρτσελόνα

bet365

Ούτε μια... λέξη δεν έχει πει ο Λουίς Ενρίκε στους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα από το σφύριγμα της λήξης του Σαββατιάτικου αγώνα με τη Μάλαγα που πήρε τη νίκη (1-0) στο «Καμπ Νόου».

Το αρνητικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τη νίκη (2-0) της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Έλτσε, κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη θέση των «μπλαουγκράνα» όσον αφορά τη διεκδίκηση του φετινού τίτλου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Από την ώρα που ο ρέφερι του Σαββατιάτικου παιχνιδιού σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης με τη Μάλαγα, ο Λουίς Ενρίκε δεν έχει πει κουβέντα στους ποδοσφαιριστές του. Δεν το έκανε ούτε το βράδυ του Σαββάτου στα αποδυτήρια, δεν το έκανε ούτε στο χαλάρωμα της Κυριακής.

Μαζί του, «βουβός» παραμένει και ο Λιονέλ Μέσι που δεν βγαίνει μπροστά για να μιλήσει και να ανυψώσει το ηθικό των συμπαικτών του ενόψει και του κρίσιμου αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε τέτοιες καταστάσεις, η άμεση επάνοδος στις νίκες είναι το μοναδικό που θέλει μια ομάδα και στο μυαλό όλων στον σύλλογο της Καταλονίας υπάρχει το σκεπτικό πως το παιχνίδι με τη Μάλαγα ήταν μια... κακή στιγμή, ωστόσο, δεν ήταν μονάχα η στιγμή του γκολ, αλλά η γενικότερη κακή εμφάνιση της ομάδας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα