Σιδηρόπουλος: «Είμαι ήρεμος»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Τάσος Σιδηρόπουλος αρνήθηκε να μιλήσει μετά το τέλος του ντέρμπι και αρκέστηκε να πει ότι είναι ήρεμος και πως οι αρμόδιοι θα αποφασίσουν για τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης, έφυγε μαζί με τους βοηθούς του μετά τις 00:00 από το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, ωστόσο αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα της κρατικής τηλεόρασης και αρκέστηκε απλά να σημειώσει ότι είναι ήρεμος και ότι οι αρμόδιες Αρχές θα αποφασίσουν για τα επεισόδια που έγιναν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Αποκάλυψη Athletic για τον ρόλο Μαρινάκη στη μεταγραφή Άντερσον: «Εξαιρετικός σκακιστής»
- Νικολακόπουλος στους Galacticos by Interwetten: «Τα 4.5 εκατ. για Καντιού, η μεταγραφή που ψήνεται και το στοίχημα με Γιάρεμτσουκ»
- Galacticos LIVE by Interwetten: Το focus της ΑΕΚ, η αποκάλυψη Μαρινάκη & η ικανοποίηση του Νίστρουπ
