Αναστασίου: «Ντροπή και απαράδεκτο»!

Αναστασίου: «Ντροπή και απαράδεκτο»!

Gazzetta team
Αναστασίου: «Ντροπή και απαράδεκτο»!

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου εκτός από την μεγάλη χαρά του για την νίκη επί του Ολυμπιακού, είχε και το σθένος να χαρακτηρίσει «ντροπή και απαράδεκτα» τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο πριν τη σέντρα του ντέρμπι, αλλά και με το σφύριγμα της λήξης!

Στην αγωνιστική ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, αλλά και στα όσα έγιναν πριν τη σέντρα του ντέρμπι, καθώς και στο φινάλε. Ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε πως είναι ντροπή και απαράδεκτο να γίνονται τέτοια επεισόδια και ότι ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο για να δει μπάλα.

«Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Ολυμπιακό στον αγωνιστικό χώρο και κερδίσαμε, αλλά είναι ντροπή αυτά που γίνονται εδώ πέρα. Ο κόσμος δεν έρχεται να δει ποδόσφαιρο και όλο αυτό που γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι απαράδεκτο. Ντροπή.», ήταν τα λόγια του λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα του Σιδηρόπουλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα