Τρία προβλήματα στον Ατρόμητο

Τρία προβλήματα στον Ατρόμητο

Gazzetta team
Τρία προβλήματα στον Ατρόμητο

bet365

Τρία σημαντικά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Νιόπλιας ενόψει Εργοτέλη, καθώς οι Παπάζογλου, Ναπολεόνι και Γκαρσία, νιώθουν ενοχλήσεις.

Τρεις πονοκέφαλους έχει ενόψει Εργοτέλη ο Νίκος Νιόπλιας. Ο Έλληνας τεχνικός, είδε την Παρασκευή τον Παπάζογλου να κάνει θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ το πρόγραμμα δεν ολοκλήρωσαν οι Ναπολεόνι και Γκαρσία που αντιμετωπίζουν και εκείνοι προβλήματα...

Το Σάββατο αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για ποιους θα υπολογίζει ή όχι στο ματς της Κρήτης, ο Νιόπλιας.

Διαγωνισμός για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Ο Ατρόμητος δίνει την ευκαιρία σε 20 παιδιά να συνοδέψουν τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου και του Παναθηναϊκού στο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα γίνει στο Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τη δυνατότητα για μια αξέχαστη εμπειρία στους μικρούς μας φίλους δίνει πάλι ο Ατρόμητος για να συνοδέψουν τους ποδοσφαιριστές στον αγώνα Ατρόμητος – Παναθηναϊκός την Κυριακή 1 Μαρτίου στο γήπεδο Περιστερίου.

Είκοσι (20) παιδιά από 6 ως 12 ετών θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού και θα νιώσουν το ίδιο πρωταγωνιστές.

Κάντε LIKE στην official σελίδα μας στο Facebook και μπείτε κι εσείς στην κλήρωση. Συμμετοχές δεκτές μέχρι την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου και στην συνέχεια θα γίνει κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών».

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα