Mε την Avance και το gazzetta.gr στην Λεωφόρο!

Gazzetta team
Mε την Avance και το gazzetta.gr στην Λεωφόρο!

bet365

Το gazzetta.gr και η Avance Rent A Car σας στέλνουν στο... αιώνιο ντέρμπι! 10 τυχεροί αναγνώστες θα παρακολουθήσουν από κοντά το βράδυ της Κυριακής το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός live στην Λεωφόρο!

Η εταιρία Avance Rent A Car προσφέρει μέσω του gazzetta.gr 5 «διπλές» προσκλήσεις για να δείτε από κοντά το απόλυτο ντέρμπι του Ελληνικού πρωταθλήματος! Η διαδικασία είναι απλή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πάρτε μέρος στην κλήρωση για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός!

Ένας... στόλος για όλες τις απαιτήσεις!

Η Avance Rent A Car λειτουργεί με επιτυχία από το 1992. Η εταιρία χάρη στο δυναμισμό της, την προσήλωση στους στόχους της, και την ανθρωποκεντρική της στρατηγική έχει καταφέρει από την αρχή της λειτουργίας της να βρίσκεται σταθερά μεταξύ των καλύτερων – ως προς το μερίδιο αγοράς- ελληνικών εταιρειών προσφέροντας ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών στο τομέα της ενοικίασης αυτοκίνητων.

Το δίκτυο μας από εξειδικευμένους συνεργάτες εξαπλώνεται συνεχώς ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες και επιθυμίες όλων των πελατών μας.

Το δίκτυο των σταθμών της εταιρείας αναπτύσσεται συνεχώς ενώ λειτουργούν σήμερα 15 σημεία εξυπηρέτησης στην Ελλάδα.

Ο στόλος ανανεώνεται συνεχώς με γνώμονα τη ζήτηση της αγοράς για καινούρια και ασφαλή οχήματα παρέχοντας μεγάλη ποικιλία κατηγοριών από αυτοκίνητα πόλης, αυτόματα, SUV, minivan & luxury. Η εταιρεία πρωτοστάτησε στην δημιουργία ειδικής κατηγορίας διαμορφωμένων mini-van για την ασφαλή μεταφορά ατόμων με αναπηρικά αμαξίδια.

Για κρατήσεις παρακαλώ επισκεφτείτε www.avance.gr επικοινωνήστε μαζί μας στο +30210 9211300


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα