«Τρέχουν» οι ανανεώσεις

«Τρέχουν» οι ανανεώσεις

Gazzetta team
«Τρέχουν» οι ανανεώσεις

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Πέντε συμβόλαια λήγουν τον προσεχή Ιούνιο και στον Ηρακλή προετοιμάζουν το έδαφος για τις ανανεώσεις.

Η εξαιρετική πορεία των «κυανόλευκων» σε Football League και Κύπελλο Ελλάδας έχει ήδη ανοίξει την... όρεξη σε αρκετές ομάδες για τους πέντε ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων εκπνέουν τον ερχόμενο Ιούνιο. Πιο συγκεκριμένα οι Χουάντερσον, Ιντζόγλου, Πορτουλίδης, Μπουκουβάλας και Μπαρτολίνι έχουν συμβόλαια μέχρι το καλοκαίρι.

Πρόθεση των Θεσσαλονικέων είναι να τους διατηρήσουν όλους και τη νέα σεζόν στο ρόστερ, με τον Μυροφορίδη να έχει κάνει ήδη μία πρώτη κουβέντα για το μέλλον των πρώτων τεσσάρων. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Μπαρτολίνι.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα