Μουρίνιο: «Θετικό αποτέλεσμα»

Gazzetta team
Μουρίνιο: «Θετικό αποτέλεσμα»

bet365

Ικανοποιημένος από την ισοπαλία που απέσπασε η Τσέλσι στο Παρίσι, εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, που έπλεξε το εγκώμιο του Κουρτουά και δήλωσε χαρούμενος που η ρεβάνς γίνεται στο Λονδίνο.

Ερωτηθείς αν η Τσέλσι ανοίχτηκε στο Παρίσι από τους παίκτες της Παρί, ο Πορτογάλος απάντησε: «Βλέποντας την εμφάνιση που έκανε ο τερματοφύλακάς μας, μπορείς να πεις πως ναι. Έκανε δύο ή τρεις πολύ σημαντικές επεμβάσεις στο ματς. Νομίζω ότι το 1-1 αντικατοπτρίζει το ένα ημίχρονο της Τσέλσι και το άλλο ημίχρονο της Παρί. Αλλά κοιτώντας τις ευκαιρίες και την εμφάνιση των τερματοφυλάκων, θα πρέπει να είμαι ειλικρινής και να πω ότι είχαν περισσότερες από εμάς. Αν κάποιος ήταν πιο κοντά στο να κερδίσει το ματς, ήταν η Παρί και όχι η Τσέλσι».

Για την επιλογή του Βέλγου αντί του Τσεχ, αρκέστηκε να πει πως «αν το ποδόσφαιρο μπορούσε να παιχτεί με 2 τερματοφύλακες και 9 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, δεν θα είχε κανείς ελπίδα να σκοράρει, γιατί και οι δύο είναι εκπληκτικοί τερματοφύλακες».

Στη συνέχεια επισήμανε: «Θα μπορούσαμε να χάσουμε, οπότε πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό. Δεν λέω πολύ καλό γιατί εξαρτάται από το αποτέλεσμα στο δεύτερο ματς, αλλά είναι ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με φανταστικούς τεχνικά ποδοσφαιριστές. Ήταν ένα δύσκολο ματς. Είμαι χαρούμενος γιατί υπάρχει ένα ματς ακόμη και αυτό θα παιχτεί στο 'Στάμφορντ Μπριτζ'».

Φυσικά, δεν άφησε ασχολίαστη τη διαιτησία: «Αυτό που έγινε σήμερα, για παράδειγμα με το Βεράτι. Ένας ακόμη παίκτης μένει στο χορτάρι, στριφογυρίζει και ουρλιάζει, ζητώντας κάρτα καθώς πέφτει. Αλλά ο Αζάρ είναι αγνός. Όταν πέφτει, πέφτει γιατί υπάρχει λόγος. Σήμερα έγιναν 9 φάουλ. Στην Premier League δεν είναι διαφορετικά. Στη Στόουκ που είναι μία απίστευτη κατάσταση, αυτό συμβαίνει σε κάθε ματς. Πρέπει να γίνει στην Αγγλία αυτό. Να δίνεται κάρτα στον αντίπαλο. Να ακολουθούνται οι κανόνες του παιχνιδιού. Είναι τόσο απλό».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα