Τζιώρας: «Η ομάδα μπορεί να ανέβει»

Gazzetta team
Τζιώρας: «Η ομάδα μπορεί να ανέβει»

bet365

Ο Χρήστος Τζιώρας μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη του Απόλλωνα επί της Καλλιθέας, τα δύκολα παιχνίδια που ακολουθούν, αλλά και για τη Νίκη Βόλου.

Ο Απόλλωνας πέτυχε την έβδομη του εντός έδρας νίκη και ο Χρήστος Τζιώρας μιλά στο gazzetta.gr για τον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την άνοδο, τις δυσκολίες του πρωταθλήματος, αλλά και τους λόγους που οδήγησαν τη Νίκη Βόλου στην διάλυση της

Την Δευτέρα (σ.σ.χτες) πραγματοποίησες την δεύτερη σου συμμετοχή με τη φανέλα του Απόλλωνα η οποία συνοδεύτηκε με γκολ. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για εσένα;

«Είναι πολύ σημαντικό από την δεύτερη μου κιόλας συμμετοχή να πετύχε κάποιο γκολ και δη το νικητήριο. Το πιο σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς».

Ο Απόλλωνας πέτυχε την έβδομη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Μπορεί η ομάδα να πετύχει τον στόχο της που είναι η επάνοδος στη μεγάλη κατηγορία;

«Ο στόχος είναι αυτός. Πιστεύω ότι με αυτή την ποιοτική ομάδα που έχουμε αλλά και τον καλό προπονητή πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει τον στόχο της και ανέβει κατηγορία»

Ο Απόλλωνας στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλός όσο στο πρώτο. Που θεωρείς ότι κρίθηκε το παιχνίδι;

«Ερχόμασταν από το παιχνίδι Κυπέλλου στα Χανιά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει την εμφάνιση της μια επιπλέον κούραση αλλά το θετικό είναι ότι έπειτα από 2-3 φάσεις που είχε η Καλλιθέα δεν ισοφαριστήκαμε και καταφέραμε να κρατήσουμε τη νίκη»

Στι προσεχείς αγωνιστικές που ακολουθούν ο Απόλλωνας, θα κληθεί να αντιμετωπίσει ομάδες που παλεύουν για την παραμονή όπως ο Άλιμος, ο Παναιγιάλειος και ο Ηρακλής Ψαχνών. Τι θα πρέπει να προσέξετε σ΄αυτά τα ματς:

«Επειδή εφέτος η κατηγορία είναι παράξενη και όλες οι ομάδες έχουν ενδιαφέρον οι πρώτοι να μπουν στα Play – Off και αυτοί που παλεύουν για την παραμονή στα Play -Out, θεωρώ ότι τα παιχνίδια αυτά είναι από τα πιο δύσκολα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% για να αντιμετωπίσουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να πετύχουμε τον στόχο μας»

Συνεργάστηκες και πέρυσι με τον Αλέκο Βοσνιάδη στη Νίκη Βόλου. Τι πιστεύεις ότι έχει αλλάξει μέχρι τώρα στην ομάδα;

«Πέρυσι ήταν μια διαφορετική χρονιά, αν και πιστεύω ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Η διαφορά είναι στο σωματείο. Είχα την τύχη να συνεργαστώ ξανά με τον προπονητή πέρυσι . Καταφέραμε να βγούμε πρωταθλητές και ελπίζω να το καταφέρουμε και φέτος»

Στις αρχές της τρέχουσας περιόδου βρισκόσουν στο ρόστερ της Νίκης Βόλου. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε για να φτάσει η ομάδα σ΄αυτό το σημείο;

«Δεν έγινε καλή οργάνωση από την αρχή της χρονιάς και μαζί με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα η ομάδα έβγαζε το ένα πρόβλημα μετά το άλλο και έτσι ήρθε αυτό το δυσάρεστο γεγονός που δεν άρεσε ούτε στους παίκτες αλλά και στον κόσμο. Ελπίζω κάποια στιγμή η Νίκη να βρει τον δρόμο της και να επανέλθει γρήγορα στις μεγάλες κατηγορίες».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα