Αήττητος με Ουκρανούς ο Περέιρα

Gazzetta team
Αήττητος με Ουκρανούς ο Περέιρα

bet365

Εξαιρετική παράδοση έχει ο Βίτορ Περέιρα απέναντι σε ουκρανικές ομάδες, αφού στα τέσσερα παιχνίδια που είχε δώσει απέναντί τους ως προπονητής της Πόρτο δεν είχε γνωρίσει την ήττα σε κανένα από αυτά.

«Σύμμαχος» του Ολυμπιακού στην προσπάθεια που θα κάνει για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League κόντρα στη Ντνίπρο, αποτελεί η εξαιρετική παράδοση που διατηρεί ο προπονητής του Βίτορ Περέιρα απέναντι στις ουκρανικές ομάδες. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει τεθεί συνολικά τέσσερις φορές αντιμέτωπος με ομάδες από τη χώρα της ανατολικής Ευρώπης, μετρώντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

Όλα τα ματς του Περέιρα κόντρα στους Ουκρανούς ήταν στον πάγκο της Πόρτο, με πρώτο στις 13 Σεπτεμβρίου του 2011, με τους «Δράκους» να επικρατούν με 2-1 επί της Σαχτάρ για τη φάση των ομίλων του Champions League. Στον επαναληπτικό του Ντόνετσκ στις 23 Νοεμβρίου της ίδιας χρονιάς, η Πόρτο είχε πάρει και το «διπλό» με 2-0 στη «Ντόνμπας Αρίνα».

Την επόμενη χρονιά, η Πόρτο βρήκε πάλι μπροστά της ουκρανική ομάδα και πιο συγκεκριμένα τη Ντιναμό Κιέβου, την οποία νίκησε με 3-2 στο «Ντραγκάο» στις 24 Οκτωβρίου του 2012, ενώ στις 6 Νοεμβρίου, πήρε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στην ουκρανική πρωτεύουσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα