Ο Ολυμπιακός για διαιτησία, ρεβάνς με ΑΕΚ και Μαρκαριάν

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός για διαιτησία, ρεβάνς με ΑΕΚ και Μαρκαριάν

bet365

Από τον Ολυμπιακό δεν άφησαν ασχολίαστη την κάκιστη διαιτησία του Παπαπέτρου, ενώ αναφέρθηκαν στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ και την πρόσληψη Μαρκαριάν.

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως ήταν λογικό είχαν πολλά παράπονα από τον ρέφερι της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη. Μετά το τέλος του αγώνα αναφορικά με τον Παπαπέτρου σχολίαζαν πως «ο Παπαπέτρου έδωσε το λιγότερο πέναλτι απ' όσα έγιναν. Λογικά τώρα θα χαίρεται όλη η Ελλάδα...». Υπήρξε επίσης πριν το σχόλιο του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά στο προφίλ του στο Facebook. Εκεί έγραψε πως «γι' αυτό το παγκόσμιο ρεκόρ με 4 πέναλτι που δεν δόθηκαν σε ένα ημίχρονο, ποιός 'αντικειμενικός' κριτής θα μιλήσει;;;»

Για την ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία ενημέρωση προς τον Ολυμπιακό μέχρι στιγμής, όπως διευκρινίστηκε. Από μεριάς τους οι ερυθρόλευκοι περιμένουν από τις αρμόδια Αρχή να κάνει τον προγραμματισμό για το ματς. Σχετικά με την πρόσληψη του Μαρκαριάν στην Εθνική από τον πειραϊκό σύλλογο του εύχονταν καλή επιτυχία στο έργο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα