Τα έκανε... μαντάρα ο Παπαπέτρου!

Τα έκανε... μαντάρα ο Παπαπέτρου!

Δημήτρης Τομαράς
Τα έκανε... μαντάρα ο Παπαπέτρου!

bet365

Ο Ολυμπιακός ζήτησε τέσσερα πέναλτι στο ημίχρονο με τον Εργοτέλη αλλά ο Τάσος Παπαπέτρου δεν... σφύριξε κανένα! Χέρι του Χάρα στο πρώτο γκολ, πολλά τα λάθη του διαιτητή σε όλο το ματς.

Επισήμως ο Ολυμπιακός δεν τοποθετήθηκε για τη διαιτησία του Παπαπέτρου στο ματς με τον Εργοτέλη, αλλά τα παράπονά του ήταν πολλά, με τους ανθρώπους της ομάδας να «βράζουν»! Για αρχή στο 14' υπήρξαν δύο σπρωξίματα πάνω σε παίκτες του Ολυμπιακού. Το ένα ήταν του Ρέντζα πάνω στον Χάρα με το ματς να συνεχίζεται. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Γκορκς κάνει χέρι σε σουτ του Κασάμι, ενω ο ίδιος παίκτης και πάλι με το χέρι σταμάτησε την μπάλα σε κεφαλιά του Σαντάνα.

Πάντως και στο 34' θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι όταν ο Πίτσος σταμάτησε αντικανονικά τον Φράνκο Χάρα με τάκλιν από πίσω, το οποίο δεν είναι απολύτως ξεκάθαρο αν είναι εντός περιοχής. Τα λάθη συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος, αφού στο 61' οι «ερυθρόλευκοι» είδαν τον Γκορκς να ανατρέπει τον Χάρα. Ο ρέφερι συνέχισε το ματς, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν ξανά. Ο Παπαπέτρου δεν είδε και χέρι του Χάρα στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, ενώ τελικά έδωσε «τραβηγμένο» πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φιντέλεφ στον Κασάμι, το οποίο ο Τσόρι έχασε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα