Με Μρντάκοβιτς ο Λεβαδειακός

Νίκος Τσιώκος
Με Μρντάκοβιτς ο Λεβαδειακός

bet365

Με τον νεοαποκτηθέντα Μρντάκοβιτς να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το ματς με τη Βέροια. Εκτός ο τιμωρημένος Μιλιάζες.

Μία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού. Με αυτή οι Βοιωτοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση με τη Βέροια (15/2 17:15). Στη συνέχεια, ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε και τον νεοαποκτηθέντα Μρντάκοβιτς, καθώς έκρινε ότι είναι έτοιμος.

Αντίθετα, έμεινε εκτός ο Μιλιάζες, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Στρατηλάτης, Σηφάκης, Τριποτσέρης, Τομάς, Πιντέρ, Σκέμπης, Κώτσιος, Στάθης, Βούκσεβιτς, Ρ. Γκόμεζ, Πελέ, Κατίδης, Ζίτο, Μιλοσάβλιεβ, Α. Ορτέγκα, Μάντζιος, Γιακουμάκης, Μρντάκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα