Τα τυπικά για Κωστούλα
Παίκτης του Απόλλων 1926 θα πρέπει να θεωρείται ο Λεωνίδας Κωστούλας. Ο 23χρονος επιθετικός ο οποίος αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή από την οποία κι έμεινε ελεύθερος, αποτελεί τον εκλεκτό της ομάδας της Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.
Ο εν λόγω παίκτης πάντως δεν ήταν η πρώτη επιλογή της διοίκησης των «κοκκινόμαυρων» οι οποίοι βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με τον Ράντισλαβ Σέκουλιτς, όμως η περίπτωση του ναυάγησε λόγω γραφειοκρατικού ζητήματος που προέκυψε.
Όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr οι Πόντιοι εξέταζαν την περίπτωση γηγενή ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα του Νοτίου ομίλου της Football League, με τον Λεωνίδα Κωστούλα να είναι προ των πυλών της ομάδας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
