Ανακοίνωσε Μρντάκοβιτς ο Λεβαδειακός

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Ανακοίνωσε Μρντάκοβιτς ο Λεβαδειακός

bet365

Την απόκτηση του πρώην επιθετικού της Βέροιας ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός, που έδωσε συνέχεια στην σημαντική του ενίσχυση του τελευταίου μήνα!

Ακόμα μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε η ομάδα του Λεβαδειακού, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίλιαν Μρντάκοβιτς! Ο Σέρβος επιθετικός, που πέρσι εντυπωσίασε με τις επιδώσεις του στην Βέροια, προπονήθηκε σήμερα με τους υπόλοιπους παίκτες των Βοιωτών και στην συνέχεια, το απόγευμα ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτησή του.

Τον τελευταίο ένα χρόνο, ο 33 στράικερ αγωνίστηκε στην Σιγκαπούρη με την φανέλα της Ταμπίνες Ρόβερς, με την οποία μέτρησε 25 συμμετοχές και 11 τέρματα! Όσο για την θητεία του στην «βασίλισσα του Βορρά», αν και έμεινε μόλις 6 μήνες, πρόλαβε να παίξει σε 13 ματς και να σκοράρει 5 φορές.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Miljan Mrdaković. Ο γεννημένος στις 6/5/1982 Σέρβος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως τις 30/6/2016. Η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Tampines Rovers FC της Σιγκαπούρης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα