Ανέστης: «Πάθος και θέληση»
Η Ένωση έφυγε από το Φάληρο με το 1-1 που αυξάνει τις πιθανότητες για πρόκριση στους «4» του κυπέλλου και ο τερματοφύλακας της, τόνισε στις δηλώσεις του: «Πρέπει να κρατήσουμε το 1-1, να ξεχάσουμε τον επαναληπτικό, ο Ολυμπιακός στην ώρα του. Είχαμε πάθος και θέληση από την αρχή και έχουμε αυξήσει πλέον τις πιθανότητες μας για πρόκριση».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Βασίλης Ρόβας, λέγοντας ότι «μετά το ματς με τα Χανιά είχαμε πει να κάνουμε το παιχνίδι μας στο Καραϊσκάκη. Διαβάσαμε καλά τον αγώνα. Δώσαμε όλο το «είναι» μας μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και στην ρεβάνς. Είμαστε μια μεγάλη παρέα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
