Ο Μανιάς «Gazzetta MVP» της 23ης αγωνιστικής
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Ο Μιχάλης Μανιάς του ΠΑΣ Γιάννινα που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του επί του Λεβαδειακού, αναδείχθηκε σε «Gazzetta MVP» της 23ης αγωνιστικής.
Οι φίλοι του Gazzetta, ψήφισαν και αυτή την αγωνιστική τον MVP, με τον Μιχάλη Μανιά να κερδίζει τον τίτλο. Ο επιθετικός του ΠΑΣ, ήταν ο άνθρωπος που ουσιαστικά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κόντρα στον Λεβαδειακό.
Στην δεύτερη θέση ήρθε ο Σαρλ Ιτάνζ, που ήταν από τους καλύτερους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο Μλάντεν Πέτριτς που με το γκολ του έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό επί του Παναιτωλικού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
