Παπαδόπουλος: «Δίκαια η ΑΕΚ»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Παπαδόπουλος: «Δίκαια η ΑΕΚ»

bet365

Τα Χανιά δεν απέφυγαν την ήττα στο ΟΑΚΑ και ο Σούλης Παπαδόπουλος την χαρακτήρισε φυσιολογική, με βάση την απόδοση των δύο ομάδων.

«Νομίζω ότι σήμερα χάσαμε δίκαια. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, ειδικά στο δεύτερο μέρος, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0. Αυτά τα δύο γκολ δεν πρέπει να τα δέχεται μια ομάδα που έχει στόχους όπως η δική μας. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι δυνατή στις στημένες φάσεις αλλά και πάλι δεχθήκαμε δύο τέτοια γκολ... Η ΑΕΚ νίκησε δίκαια. Περίμενα περισσότερα από τους παίκτες μου αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της», είπε ο προπονητής των Κρητικών και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του, σε αντίθεση με ό,τι περίμεναν άπαντες, έπαιξε ανοιχτά.

«Αν ερχόμασταν εδώ και παίζαμε από την αρχή αμυντικά... Πρέπει να βάλεις γκολ για να πάρεις αποτέλεσμα σε τέτοιους αγώνες. Πρέπει να παίζεις το ματς στα ίσα όταν έχεις στόχους. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ είναι αήττητη, δεν έχει χάσει βαθμό εδώ αλλά θέλαμε να το παίξουμε ανοιχτά και να την κοντράρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα