Νέα μετοχική σύνθεση στην ΠΑΕ ΑΕΚ

Νέα μετοχική σύνθεση στην ΠΑΕ ΑΕΚ

Gazzetta team
Νέα μετοχική σύνθεση στην ΠΑΕ ΑΕΚ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 300.000 θα κάνει η ΑΕΚ, με τον μεγαλομέτοχο στη νέα μετοχική σύνθεση της Ένωσης να γίνεται η «Ένωση Φίλων ΑΕΚ».

Όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», με την εισροή των 300.000 ευρώ αναμένεται να αλλάξει και η μετοχική σύνθεση. Συγκεκριμένα η «Ένωση Φίλων ΑΕΚ», η εταιρία που είχε ιδρυθεί με τις υπογραφές σπουδαίων προσωπικοτήτων από την «οικογένεια» του συλλόγου, θα είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με το μετοχικό κεφάλαιο να φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα