Διάρρηξη στον αυτοκίνητο του Μακ

Διάρρηξη στον αυτοκίνητο του Μακ

Gazzetta team
Διάρρηξη στον αυτοκίνητο του Μακ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Τελικά πρόκειται περί διάρρηξης στο αυτοκίνητο του Μακ και όχι επίθεσης που δέχθηκε από εξαγριωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης πήρε τα μεσάνυχτα ο Ρόμπερτ Μακ συνοδευόμενος από το μέλος της διοίκησης Ηλία Γεροντίδη προκειμένου να δώσει κατάθεση για την διάρρηξη του αυτοκινήτου του που έγινε το βράδυ της Τρίτης, πριν από την διεξαγωγή του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Oπως αποδείχθηκε πρόκειται για διάρρηξη και δεν έχει καμία σχέση το περιστατικό με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που συγκεντρώθηκαν στην Τούμπα για να διαμαρτυρηθούν.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα