Γκολ για τον Φωτάκη από το 2012!

Αντώνης Σαούλης
Γκολ για τον Φωτάκη από το 2012!

bet365

Ο Γιώργος Φωτάκης βρήκε επιτέλους δίχτυα μετά από 54 παιχνίδια και έσπασε την κακοδαιμονία που τον κυνηγούσε. Τελευταίο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Η σύμπτωση με τις κρητικές ομάδες.

Κι όμως. Με την φανέλα του Παναιτωλικού δεν είχε πετύχει ακόμα γκολ. Ούτε πέρσι με αυτή του Ατρομήτου. Γενικώς ο Γιώργος Φωτάκης είχε ξεχάσει τι σημαίνει γκολ. Σε τέτοιο βαθμό που πλέον θα γινόταν και... κακοδαιμονία. Στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο το υπέροχο σουτ που έπιασε σταμάτησε στο δοκάρι.

Εν τέλει έσπασε το ρόδι. Κόντρα στον Εργοτέλη. Ο μέσος του Παναιτωλικού έκανε το 1-0 στο 19' και ο Φωτάκης πανηγύρισε γκολ μετά από 784 μέρες! Τελεύταιο του (επίσημο) ήταν στις 13 Δεκεμβρίου του 2012 στο ματς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό.

Εάν σταθούμε πάντως σε ματς πρωταθλήματος τότε θα πρέπει να φτάσουμε στις 6 Οκτωβρίου του 2012. Πάλι κόντρα σε κρητική ομάδα. Αυτή την φορά με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Τότε είχε σκοράρει στο 18'. Ενα λεπτό νωρίτερα από το γκολ που πέτυχε την Τετάρτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα