ΠAOK: «Να μην προκαλέσει ο Ολυμπιακός»

ΠAOK: «Να μην προκαλέσει ο Ολυμπιακός»

Απόστολος Παγώνης
ΠAOK: «Να μην προκαλέσει ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να απαντήσει στα όσα είπε ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.

Ωστόσο αυτό που λένε οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι ότι θα υπάρχουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ανεξαρτήτως παρουσίας στο γήπεδο του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ταυτόχρονα υπενθυμίζουν σε όλους ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έδωσε το παρών στον αγώνα του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη για να μην δυναμιτίσει το κλίμα. Βέβαια, από τον ΠΑΟΚ δεν περιμένουν ότι η πλευρά του Ολυμπιακού θα δείξει την ίδια ευαισθησία.

Όσον αφορά για την φιλοξενία στο γήπεδο του Ολυμπιακού, στον ΠΑΟΚ αναφέρουν ότι εκτός αγωνιστικού χώρου ήταν καλή όπως και η αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ωστόσο τονίζουν ότι στον αγωνιστικό χώρο υπήρξαν κάποιες αρνητικές καταστάσεις όπως ο τραυματισμός του Γλύκου, οι πεταμένοι σωλήνες, καθώς και η επίθεση που δέχτηκε ο Φακούντο Περέιρα.

Όπως τονίζουν οι Θεσσαλονικείς, εύχονται είναι να μην υπάρξουν προκλήσεις από την αποστολή του Ολυμπιακού, από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη ή από τους διαιτητές ώστε να μην δημιουργηθεί μεγαλύτερη ένταση.

Στο μεταξύ, ο Ιάκωβος Αγγελίδης θα συναντηθεί με τη σειρά του με τον Σταύρο Κοντονή στις 13.00 την Πέμπτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα