Κέρκυρα - Λεβαδειακός 0-0

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Κέρκυρα - Λεβαδειακός 0-0

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Κέρκυρα και Λεβαδειακός ενισχύθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσo oι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις στο μεταξύ τους ματς και το τελικό 0-0 δεν ικανοποιεί κανέναν.

Πως ξεκίνησαν

Για την γηπεδούχο Κέρκυρα, κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Κουτζαβασίλης, με τους Κουμπούτια, Ντιμιτρόφσκι μπροστά του και τους Γκόμεζ, Ντιόγκο στα άκρα. Ο Σιόντης ήταν δίπλα στον Καρντόσο στον άξονα, ενώ πίσω από τον Μαρκόβσκι κινήθηκαν οι Χαβίτο, Ζορμπάς και Κόντος.

Στην αντίπερα όχθη, την εστία του Λεβαδειακού υπερασπίστηκε ο Σηφάκης, με τους Τριποτσέρη και Κώτσιο να είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ Στάθης και Μιλιάζες ήταν οι δύο μπακ. Πίντερ και Γκόμες βρέθηκαν στο κέντρο, με τους Μπουσταμάντε, Βούκσεβιτς και Κατίδη να κινούνται πίσω από τον Μάντζιο.

Λάσπη και... σούπα!

 

Με τις δύο ομάδες να... καίγονται για βαθμούς, το παιχνίδι αναμενόταν να έχει πιο πολύ ρυθμό, αφού αμφότερες θα έψαχναν το γκολ. Παρόλα αυτά, ο ρυθμός της αναμέτρησης δεν ήταν καλός, με τον αγωνιστικό χώρο να μην βοηθάει καθόλου στο να παιχτεί καλή μπάλα.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεν την κατοχή, χωρίς όμως να μπορούν να εκμεταλλευτούν τον άνεμο που ήταν υπέρ τους στο πρώτο μέρος, με τον Λεβαδειακό να κλείνει σωστά τους διαδρόμους και να μην επιτρέπει στους Φαίακες να φανούν απειλητικοί.

Δοκάρι η Κέρκυρα!

Μπορεί το πρώτο μέρος να μην είχε καλές φάσεις, όμως η Κέρκυρα σε μία... αναλαμπή έφτασε μία ανάσα από το να ανοίξει το σκορ. Με σουτ λίγο έξω από την περιοχή, ο Χαβίτο σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη, με τον Κόντο να αιφνιδιάζεται και, παρά το... ριμπάουντ που πήρε, δε κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία του Λεβαδειακού.

Κάπως καλύτερα στην επανάληψη

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και έτσι το ματς ήταν λίγο καλύτερο και είχε μερικές φάσεις, χωρίς βέβαια κάτι... σπουδαίο. Οι Βοιωτοί είχαν μερικά σουτ από καλή θέση, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα. Από την άλλη, οι παίκτες του Γρηγορίου γύρισαν πίσω και με εξαίρεση ένα πεντάλεπτο (από το 55' μέχρι το 60'), δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο.

Έτσι, το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις, με την Κέρκυρα να διαμαρτύρεται και για ένα πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα, το οποίο όμως δεν υπήρξε, με τον Μιλιάζες να κόβει καθαρά τον Μαρκόβσκι.

MVP. Χαβίτο. Ο μόνος που ξεχώρισε από την Κέρκυρα, αν και δεν στηρίχτηκε από τους συμπαίκτες του. Με δική του έμπνευση οι Φαίακες έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, με τον Κόντο να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά!

Στο ύψος του. Κατίδης. Καλή εμφάνιση, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει αν προσαρμοστεί. Όχι μόνο επιθετικά, αφού γύριζε πίσω, έκοβε και... έβγαζε όρεξη και μεράκι.

Αδύναμος κρίκος. Τριποτσέρης. Φάνηκε να είναι έξω από τα νερά του, δεν πατούσε καλά και δυσκολευόταν σε αρκετές φάσεις. Θέλει δουλειά, έχει μείνει πίσω από το διάστημα που δεν έπαιζε, αν και μικρό, τον επηρέασε.

Η γκάφα. Ανήκει στον Κόντο, που έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, όταν μετά το δοκάρι του Χαβίτο η μπάλα βρέθηκε μπροστά του, όμως αιφνιδιάστηκε και την έστειλε άτσαλα άουτ.

Το στραγάλι. Κανένα πρόβλημα από τον κ. Μάνταλο και τους βοηθούς του. Οι Φαίακες ζήτησαν ένα πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα, όμως δεν υπάρχει τίποτα απολύτως, με τον Μιλιάζες να κόβει καθαρά τον επιθετικό της Κέρκυρας.

Το ταμείο του gazzetta. Σε ένα κακό παιχνίδι, με τον αγωνιστικό χώρο να μην επιτρέπει στις δύο ομάδες να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, Κέρκυρα και Λεβαδειακός έμειναν στο «μηδέν», αποτέλεσμα που δεν τους βολεύει, αλλά δε τους... χαλάει κιόλας. Ελάχιστες φάσεις, τίποτα αξιομνημόνευτο, ματς που θα ξεχάσουμε άμεσα, όσοι δεν το έχουν κάνει ήδη!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα