«Ήρθα να φτιάξω το γήπεδο»!

«Ήρθα να φτιάξω το γήπεδο»!

Γιώργος Τσακίρης
«Ήρθα να φτιάξω το γήπεδο»!

bet365

Ξεκάθαρη τοποθέτηση από το αφεντικό της ΑΕΚ σχετικά με το που θα ανήκει το νέο «σπίτι» της Ένωσης: «Το γήπεδο θα ανήκει στην Ερασιτεχνική»... Διαβάστε όλα όσα έχουν ειπωθεί, τις παρουσίες και όλα όσα συμβαίνουν εκεί.

Σε εξέλιξη η κρίσιμη γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με αφορμή το παραχωρητήριο για το οικόπεδο που της ανήκει και θα δώσει προς εκμετάλλευση στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ προκειμένου να χτίσει εκεί την «Αγιά Σοφιά».

Κι επειδή πολλά έχουν ακουστεί και ειπωθεί σχειτκά με το πού θα ανήκει το γήπεδο που θέλει να δημιουργήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στην τοποθέτησή του το αφεντικό της ΑΕΚ ήταν απόλυτος και ξεκάθαρος όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του:

«Ήρθα για να φτιάξω το γήπεδο, γι' αυτό είμαι εγώ εδώ. Το γήπεδο θα ανήκει στην Ερασιτεχνική. Θα βάλουμε προσωπικά μας χρήματα, μαζί με 5-6 ανθρώπους. Το γήπεδο δεν θα έχει ιδιοκτήτη».

Όταν ένας οπαδός της ΑΕΚ πετάχτηκε και φώναξε προς τον Μελισσανίδη πως: «το θέμα είναι πρόεδρε να πάρουμε την άδεια», ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε: «Ανοίγεις άλλο θέμα τώρα. Τώρα έγιναν οι εκλογές, θα την πάρουμε την άδεια», για να συνεχιστεί ο διάλογος με τον οπαδό να λέει: «Τα κέρδη που θα πηγαίνουν; Δεν θα πηγαίνουν στην Δικέφαλος;», για να ανταπαντήσει ο Μελισσανίδης: «Ποια κέρδη; Πετάς μια ρουκέτα έτσι. Τι λες;».

Σ' αυτό το σημείο επενέβη ο Δημήτρης Ανδριόπουλος και ξεκαθάρισε: «Κανένας δεν πλούτισε φτιάχνοντας γήπεδο. Το γήπεδο της ΑΕΚ θέλει μίνιμουμ κάθε χρόνο 23, εκατομμύρια για συντήρηση».

Έπειτα ο Δημήτρης Μελισσανίδης πήρε και πάλι τον λόγο για να υπογραμμίσει: «Εχω βγει στη ζητιανιά να κάνω το γήπεδο. Το γήπεδο της Λάρισας ανήκει εκεί που ανήκει, όπως και το γήπεδο του Ολυμπιακού ανήκει εκεί που ανήκει κι εγώ σας δεσμεύομαι ότι θα ανήκει σε όλους. Από μας η ερασιτεχνική παίρνει το ποσοστό κανονικά».

Νωρίτερα ο Δημήτρης Ανδριόπουλος στην τοποθέτησή του είχε πει: «Αυτό που συζητάει η οικογένεια της ΑΕΚ, έχει ξαναγίνει από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Αυτή η σύμβαση παραχώρησης από πολλούς εκλαμβάνεται ως πούλημα γης, όμως μιλάμε για εκχώρηση δικαιωμάτων και υποχρεώσεων της Ερασιτεχνικής στη Δικέφαλος για συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Έτσι είναι ο νόμος. Η αντιπαροχή που παίρνει το ερασιτεχνικό σωματείο είναι ένα το χωράφι και ένα γήπεδο 32 χιλιάδων θέσεων, συν τα έσοδα από κάθε ματς».

Οι παρουσίες στην Γ.Σ. της Α.Ε.Κ.

Τα πρόσωπα είναι όλα εκεί κάτι που αποτελεί απόδειξη της κρισιμότητας της γενικής συνέλευσης του Σωματείου. Από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ παρόντες οι Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς, Δέλλας, Ζήκος, Δημητριάδης, Μαύρος, Μανωλάς, Σεραφείδης, Νεστορίδης. Εννοείται και μέλη της Ερασιτεχνικής, της διοίκησής της (Αλεξίου, Κατσαδήμας) και αρκετοί οπαδοί - φίλοι της Ένωσης...

Εγκρίθηκε στο... μπαμ η παραχώρηση!

Από τα χείλη του Παναγιώτη Ζαχόπουλου επιβεβαιώθηκε και επί της ουσίας ανακοινώθηκε το αναμενόμενο. Ότι δηλαδή εγκρίνεται (απ' όλους και με συντριπτική πλειοψηφία) η παραχώρηση αφού όλα τα μέλη (ή τουλάχιστον το 99% όσων ήταν εκεί) τάχθηκαν υπέρ, κοινώς φώναξαν «ναι» στο σχετικό ερώτημα...

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα