Έκλεισε και Τσουκάνη ο ΟΦΗ

Έκλεισε και Τσουκάνη ο ΟΦΗ

Νίκος Τσιώκος
Έκλεισε και Τσουκάνη ο ΟΦΗ

bet365

Δεύτερη μεταγραφή για τον ΟΦΗ, που μετά τον Σαββίδη έκλεισε και τον Στέλιο Τσουκάνη, ο οποίος αναμένεται την Τρίτη (3/2) στο Ηράκλειο.

Μετά την απόκτηση του Κυριάκου Σαββίδη, ο ΟΦΗ συμφώνησε και με τον Στέλιο Τσουκάνη. Μάλιστα, ο 24χρονος αριστερός μπακ αναμένεται να μεταβεί στο Ηράκλειο την Τρίτη (3/2), ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τη φανέλα των «Ομιλιτών» και να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου. Από εκεί και πέρα, να σημειωθεί ότι η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού υπήρξε ανατροπή στα δεδομένα, καθώς αναμενόταν να... χαλάσει η περίπτωσή του.

Το who is who

Ο Στέλιος Τσουκάνης γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 1990 στη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1,81μ. και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ, αλλά και ως αριστερός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα από τον ΠΑΟΝΕ, ακολούθησε η Επανομή, ενώ τον Ιούλιο του 2011 έκανε το μεγάλο βήμα και πήρε μεταγραφή για τον Άρη. Τον Φεβρουάριο του 2014... μετακόμισε στον Βόλο και στη Νίκη, απ' όπου έμεινε ελεύθερος μετά τις τελευταίες εξελίξεις στους Θεσσαλούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα