Στον ΟΦΗ ο Σαββίδης

Gazzetta team
Στον ΟΦΗ ο Σαββίδης

bet365

Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι μέχρι το καλοκαίρι ο Κυριακός Σαββίδης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Κρήτης και αναμένεται από αύριο (3/2) να κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κυριάκος Σαββίδης. Ο νεαρός μέσος ενημερώθηκε από την διοίκηση της ομάδας πως θα πρέπει να βρει ομάδα προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο παίκτης μαζί με τον μάνατζέρ του αναζήτησαν ομάδες με τον Νίκο Αναστόπουλο να πιέζει για την απόκτηση του. Μάλιστα εγγυήθηκε πως θα έχει χρόνο συμμετοχής μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Σαββίδης την Τρίτη (3/2)αναμένεται να μεταβεί στο Ηράκλειο για να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας της Κρήτης που κάνει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα. Ο νεαρός μέσος θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι στο Ηράκλειο και στην συνέχεια θα επιστρέψει στην Τούμπα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα