Τι είχες Αγγελε, τι είχα πάντα!

Αντώνης Σαούλης
Τι είχες Αγγελε, τι είχα πάντα!

bet365

Από τον Ζίζι στον Αλβες! Ο Αναστασιάδης την έπαθε με τον ίδιο τρόπο, ίδιες μέρες στο ίδιο λεπτό. Το 2001 με τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Πανιώνιο και φέτος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Το gazzetta.gr θυμάται...

Deja vu. Στα ελληνικά “ήδη ιδωμένο”. Σάββατο βράδυ στη Τούμπα (31 Ιανουαρίου). Ο Αγγελος Αναστασιάδης όρθιος μπροστά από τον πάγκο του παρακολουθεί τα τελευταία δευτερόλεπτα της ομάδας του κόντρα στον Παναιτωλικό. Το διώξιμο-πάσα του Γοδόι βγάζει τον καλυπτόμενο Αλβες απέναντι από τον Ιτάνζ. Σ' αυτά τα πέντε δευτερόλεπτα που χρειάζεται ο Βραζιλιάνος για να φτάσει στο γκολ είναι δεδομένο πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ αισθάνεται “deja vu”.

Γρήγορο rewind. 4 Φεβρουαρίου του 2001. Ο Αγγελος Αναστασιάδης όρθιος μπροστά από τον πάγκο του Παναθηναϊκού παρακολουθεί τα τελευταία δευτερόλεπτα της ομάδας του κόντρα στον Πανιώνιο. Οι “πράσινοι” είναι αήττητοι μέχρι εκείνο το παιχνίδι στο πρωτάθλημα ωστόσο βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό λόγω των αρκετών ισοπαλιών. Ο Γκώνιας του Πανιωνιού βγάζει στο ξέφωτο τον Ζίζι Ρόμπερτς ο οποίος σκοράρει στις καθυστερήσεις και δίνει τη νίκη στην ομάδα του Δημήτρη Μπαρμπαλιά ο οποίος είχε παραιτηθεί (!) από τον πάγκο των "κυανέρυθρων" τις προηγούμενες μέρες.

Ο λόγος της παραίτησης; Στις 31 Ιανουαρίου (τέσσερις μέρες πριν δηλαδή) ο Πανιώνιος πήγαινε στη Λεωφόρο για την ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό έχοντας το υπέρ του 1-0 από το πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη φιλοδωρεί με 7 γκολ τον Πανιώνιο (σκορ 7-2) οι φίλαθλοι φωνάζουν «Ε-ε-ε, ο-ο-ο, την Κυριακή οκτώ»!

Μάλιστα, μία μέρα πριν το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο και το γκολ του Ρόμπερτς στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ο Αγγελος Αναστασιάδης μένει στην... ιστορία για την ατάκα «Οποιος διανοηθεί να το πειράξει αυτό στα αποδυτήρια, θα πεθάνει! Θάνατος! Την ξέρετε τη λέξη; Υπακοή, σημαίνει ζωή!» στην παρουσίαση των νέων αποκτημάτων (Ολισαντέμπε και Σεϊταρίδης μεταξύ άλλων).

Μάλιστα ο Αναστασιάδης έχασε και το επόμενο παιχνίδι. Αυτό με τον Αρη και εν τέλει απολύθηκε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Λέτε το... deja vu να συνεχιστεί και την Τετάρτη με αντίπαλο τον ΟΦΗ; Εαν γίνει βεβαίως το ματς...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα