Γκιρτζίκης: «Ίσως και κάτω από 14 ομάδες στο πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Γκιρτζίκης: «Ίσως και κάτω από 14 ομάδες στο πρωτάθλημα»

bet365

Πρωτάθλημα 14 ομάδων αλλά και πρόσληψη προπονητής στην Εθνική μέσα στις επόμενες ημέρες, προανήγγειλε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ σε εκδήλωση του Γαλανόλευκου Φάρου.

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση του Γαλανόλευκου Φάρου για τα βραβεία της Εθνικής και μίλησε για την πρόσληψη νέου προπονητή στην Εθνική, κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι στις 10 του μήνα, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές που θέλει να φέρει στο ποδόσφαιρο, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να οδηγηθούμε και σε πρωτάθλημα με 14 ομάδες ή ακόμα και με λιγότερες! Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο... επίπονο κομμάτι της διαιτησίας, όπου ζήτησε από όλους τους εμπλεκόμενους να μην κρίνουν πριν δουν αποτέλεσμα!

Αναλυτικά μίλησε:

Για το νέο προπονητή

«Ζήτησα από τον Γιώργο Καραγκούνη να μου παραδώσει πρόσθετα στοιχεία για τους υποψήφιους προπονητές οι οποίοι μπορεί να είναι και πέραν αυτών που γράφτηκαν στον Τύπο Παράλληλα του ζήτησα να συμπεριλάβει και το οικονομικό σκέλος κάθε μιας υποψηφιότητας, ώστε μετά απο δέκα ημέρες ευελπιστώ στις 10- 11Φεβρουαρίου να λάβουμε την απόφαση για το νέο προπονητή»

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις αλλαγές που θα γίνουν

«Σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει φαινόμενα αποχώρησης ομάδων από τα πρωτάθλημα.Το καλοκαίρι στη ΓΣ της Ομοσπονδίας θα λάβουμε αποφάσεις με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλουμε λιγότερες ομάδες στη μεγάλη κατηγορία. Δεν ξέρω αν θα πάμε κάτω από 14 ομάδες, καθώς περιμένουμε τις προτάσεις όλων των εμπλεκόμενων, και μετά θα αποφασίσουμε στη Γενική Συνέλευση»

Για τη διαιτησία

«Καλώ όλους τους εμπλεκόμενους να σταματήσουν την κριτική πριν δουν αποτελέσματα, αφού πριν δούν κάν το διαιτητή ενός αγώνα εκδίδουν ανακοινώσεις. Με αυτό τον τρόπο δεν οδηγούμαστε πουθενά» Σε ερώτηση αν η αλλαγή του πρόεδρου της ΚΕΔ θα επιφέρει αλλαγές στη σύνθεση της επιτροπής ο κ Γκιρτζίκης άφησε το θέμα ανοιχτό.

Για το μουσείο του Γαλανόλευκου Φάρου:

«Είναι μια ωραία έκπληξη για εμένα να βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο. Παρακολουθώ την Εθνική ομάδα από την εποχή που έπαιζα ποδόσφαιρο, και ως μέλος της ΕΠΟ έζησα μεγάλες στιγμές. Νομίζω πως εδώ στα Χανιά στο ΜΟΥΣΕΙΟ είναι η καρδιά της Εθνικής. Δεν περίμενα να δω τόσο πολλά εκθέματα ,από το 1980 στα τελικά της Ιταλίας, το 1994 στα τελικά του Μουντιάλ στις Η.Π.Α και το 2004 στα τελικά της Πορτογαλίας, τους μεγάλους σταθμούς της Εθνικής μας, και όχι μόνο αφού βλέπω εκθέματα από φιλικά παιχνίδια. Συγχαίρω τα μέλη του Γαλανόλευκου Φάρου για τη δημιουργία του Μουσείου και με την πρώτη ευκαιρία θα φέρω και εγω ένα αναμνηστικό»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα