Ελεύθερος και... προς Λαμία ο Καμαρά

Ελεύθερος και... προς Λαμία ο Καμαρά

bet365

Παρελθόν αποτελεί από την Καλλονή ο Ανρί Καμαρά, με τον πολύπειρο επιθετικό να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Λαμία!

Παρελθόν από την ομάδα της Καλλονής αποτελεί και επίσημα ο Ανρί Καμαρά, με τον σύλλογο από την Μυτιλήνη να ανακοινώνει και επίσημα την λύση της συνεργασίας της με τον πολύπειρο επιθετικό, που δεν κατάφερε να πιάσει και προσφέρει τα αναμενόμενα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανρί Καμαρά. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Λαμία ο επόμενος σταθμός

Όπως όλα δείχνουν, ο Καμαρά έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς είναι σε ιδιαίτερα προχωρημένες επαφές με την Λαμία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα συνεχίσει εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα