Σεβίλλη - Εσπανιόλ 3-2

Σεβίλλη - Εσπανιόλ 3-2

Gazzetta team
Σεβίλλη - Εσπανιόλ 3-2

bet365

Νίκη... τετράδας με υπογραφή Ασπας για την Σεβίλλη, η οποία επικράτησε 3-2 της Εσπανιόλ. Απίστευτο, τέσσερις γκολκίπερ δέχθηκαν γκολ στο ματς!

Ενα γκολ στο 89' έκρινε το ματς ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Εσπανιόλ με τον Ιάγκο Ασπας να δίνει το τεράστιο τρίποντο στην ομάδα του και να την βάζει ξανά σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ! Οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν στο 15' με τον Στουάνι να σκοράρει από την άσπρη βούλα και τον διαιτητή να... χαρίζεται στον Μπέτο για την... εγκληματική ανατροπή στον Σάλβα. Η απάντηση των Σεβιγιάνων ήρθε στο 26' με γκολ που μπαίνουν... σπάνια στα γήπεδα! Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας είδε εκτός θέσης τον Κασίγια και με απίθανό τρόπο πέτυχε το 1-1. Η ανατροπή έγινε στο 35' με τον Βιτόλο να παίρνει την ασίστ από τον Βιδάλ και να πετυχαίνει το 2-1. Η Εσπανιόλ έμεινε στο 40' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ της.

Με πρόβλημα άρχισε το β' μέρος για τη Σεβίλλη, με τον Ρίκο να παίρνει τη θέση του Μπέτο κάτω από τα δοκάρια. Οι γηπεδούχοι έχουν αρκετές ευκαιρίες και στο 77' ήρθε το σοκ, με την Εσπανιόλ να ισοφαρίζει 2-2. Η πίεση των Σεβιγιάνων έγινε ασφυκτική και στο 88' ο Ασπας λύτρωσε την ομάδα του διαμορφώνοντας το 3-2. Παράλληλα, είχαμε και κάτι πρωτόγνωρο στο πρωτάθλημα Ισπανίας, αφού έπαιξαν τέσσερις γκολκίπερ που δέχθηκαν όλοι γκολ!


Sevilla 3-2 Espanyol 01.02.2015 goals and... από FVO_HD
 

LA LIGA Τελευταία Νέα