Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής 0-1 (vid)

Gazzetta team
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής 0-1 (vid)

bet365

Ο Ηρακλής πέρασε και από τον Βόλο, επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού και δείχνει πλέον με τον καλύτερο τρόπο πως... έρχεται!

Ασταμάτητος ο Ηρακλής πέρασε και από τον Βόλου με 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό κρατώντας την διαφορά στο +6 από την δεύτερη Λαμία και... καλπάζει για την επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ!

Το ματς ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια. Συγκεκριμένα, μόλις στο 8' ο Ρομάνο πέρασε στον Περόνε, αυτός έκανε το γύρισμα, η μπάλα έφτασε στον Κυριακίδη ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0. Ο «Γηραιός» είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και για τα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό Βόλου να μην απειλεί σε κανένα σημείο.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, αλλά χωρίς την μεγάλη ευκαιρία και κάποιο τέρμα... Ο Ηρακλής συνέχισε να ελέγχει και να έχει την υπεροχή, προσπαθώντας με κάποια σουτ να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Βόλου, αυτό που έχει να θυμάται από το δεύτερο ημίχρονο είναι ένα σουτ του Ρόκα και τίποτα άλλο.

Μάλιστα, ο «Γηραιός», έμεινε και με 10 ποδοσφαιριστές στο 71' λόγω αποβολής του Μπαρτολίνι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως ο Ηρακλής ήταν αυτός που έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Περόνε μετά από ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή έκανε το δυνατό σουτ, με τον Ρίζο να κρατάει το σκορ στο 1-0 το οποίο ήταν και αυτό που χάρισε ένα σπουδαίο διπλό στον Ηρακλή...

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Καρράς (69' Θέος), Ιντζίδης, Γιαλούσης, Ρόκας, Μαρτίνεθ, Μπιτάνγκ (64' Μπεριάν), Κυζιρίδης, Νικολιάς, Διαμαντόπουλος (46' Μπαλντοβαλίεφ)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (57' Στάμου), Σιατραβάνης (69' Τσιλιγκίρης), Κυριακίδης, Περόνε, Ρομάνο (85' Βαλεριάνος)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα