Στιλ: «Για το καλύτερο στο πρωτάθλημα»

Στιλ: «Για το καλύτερο στο πρωτάθλημα»

Νίκος Αθανασίου
Στιλ: «Για το καλύτερο στο πρωτάθλημα»

bet365

Ο μοναδικός στόχος που έχει μείνει στον Παναθηναϊκό είναι να παλέψει για το πρωτάθλημα και ο Λουκ Στιλ τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα γι' αυτό...

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα λέγαμε ότι ήταν μια καλή εμφάνιση. Στον αγωνιστικό χώρο ήμασταν μόνο εμείς. Κάναμε ευκαιρίες, τις κάναμε γκολ. Καταλητικό ρόλο έπαιξε ότι πετύχαμε γκολ στην αρχή του δεύτερου. Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης».

Για τον αποκλεισμό και την αντίδραση: «Όλοι γνωρίζουμε ότι μας δημιούργησε απογοήτευση ο αποκλεισμός. Εγώ δεν έπαιξα, αλλά σαν θεατής ήταν δύσκολο να βλέπουμε τον αγώνα. Δεν είναι να σηκωνόμαστε και να παλεύουμε. Το δείξαμε και σήμερα. Κερδίσαμε 3-0 τον αντίπαλο. Πιστεύω ότι παίξαμε σαν ομάδα και σαν σύνολο και κοιτάμε μπροστά στο πρωτάθλημα».

Για τον τίτλο: «Θα έλεγα ότι έχουμε διαφορά 5 βαθμών από τον ΠΑΟΚ και τον πλησιάζουμε. Να δούμε και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για να δούμε τη βαθμολογία. Βασικός μας στόχος και προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα, σκοπός μας είναι να σκοράρουμε είτε εντός ή εκτός έδρας. Υπάρχουν 13 ματς, όλα ανοικτά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα