Χόρεψε στην βροχή ο Άρης!

Χόρεψε στην βροχή ο Άρης!

Gazzetta team
Χόρεψε στην βροχή ο Άρης!

bet365

Νέο διπλό για τον Άρη που κέρδισε την Καστοριά με 0-1, σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της έντονης βροχόπτωσης. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Παπαδόπουλος στο 3ο λεπτό, ενώ οι «κίτρινοι» έχασαν πολλές ευκαιρίες για ν’ ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ.

Ούτε η βροχή, ούτε ο κακός αγωνιστικός χώρος μπορούσαν να σταματήσουν την ομάδα του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς που πέρασε και από την Καστοριά. Ο αγώνας ξεκίνησε και τελείωσε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με τον διαιτητή της αναμέτρησης Κώστα Τσίτσιλα από τα Γρεβενά να καθυστερεί την έναρξη του αγώνα για 10 λεπτά, ενώ και στο πρώτο ημίχρονο διέκοψε το παιχνίδι για λίγα λεπτά.
Οι φιλοξενούμενοι που είχαν τον κόσμο στο πλευρό τους ξεκίνησαν με γκολ από τα αποδυτήρια. Στο 3ο λεπτό ο Ν’ Λουντούλου βρήκε τον Παπαδόπουλο, ο οποίος με πλάτη στην εστία, γύρισε και πλάσαρε εύστοχα τον Κοκκινίδη γράφοντας το 1-0.

Μετά το πέρας μισής ώρας οι Θεσσαλονικείς είχαν τρεις ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ πριν πάνε στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες. Στο 33΄ ο Παπαδόπουλος από το ύψος της μεγάλης περιοχής πλάσαρε με το δεξί, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Τρία λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Ν΄Λουντούλου ο Πόι έκανε την προβολή, άλλα δεν μπόρεσε να την βρει και να την στείλει στα δίχτυα. Στο 38ο λεπτό ο Πόι με μια εντυπωσιακή προσπάθεια πέρασε και τον Κοκκινίδη όμως πάνω στην γραμμή έκοψε ο Δημητριάδης.

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 55΄με το πλασέ του Πόι να βρίσκει η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων. Στη συνέχεια ο Καπνίδη ζήτησε το πέναλτι με τον διαιτητή να μην υποδεικνύει κάποια παράβαση. Μετά την ισοπαλία της Καβάλας με το Αγιονέρι ο Άρης είναι μόνος στην δεύτερη θέση και ένα βαθμό πίσω από τον Πανσερραϊκό

Καστοριά: Κοκκίνης, Καρανάσιος, Δημητριάδης, Παπαδόπουλος Δ., Σιανής, Μηλιάτης, Γεωργουτζάς, Σολομωνίδης, Γανόζης, Παπαδόπουλος Μ., Ντάμζι

Άρης: Φυσέκης, Λιόνης, Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντεζ, Λεμονής, Πόι, Ν` Λουντούλου, Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα