Σασουόλο - Ίντερ 3-1

Gazzetta team
Σασουόλο - Ίντερ 3-1

bet365

Η Σασουόλο επιβλήθηκε για πρώτη φορά στη Serie A της Ίντερ με 3-1 και πήρε εκδίκηση για τις 7άρες των νερατζούρι.

Στα δύο από τα τρία τελευταία μεταξύ τους ματς η Ίντερ είχε διαλύσει την Σασουόλο με 7-0. Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι παίκτες του Ντι Φραντσέσκο πήραν… μικρή εκδίκηση, καθώς με γκολάρες των Τζάτζα και Σανσόνε και πέναλτι του Μπεράρντι έφτασαν στη μεγάλη νίκη με 3-1, την πρώτη τους στη Serie A επί των νερατζούρι και τους ξεπέρασαν στη βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και έφτασαν πολύ νωρίς κοντά στο γκολ, με τον Μπιοντίνι να σώζει στην γραμμή την προσπάθεια του Ντόνκορ, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η κεφαλιά του Σανσόνε πέρασε λίγο άουτ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα στο 17’ με εκπληκτικό τελείωμα του Τζάτζα από το ύψος της περιοχής! Οι νεροβέρντι είχαν ανεβάσει στροφές, ήταν καλύτεροι απέναντι στην Ίντερ, που είχε κακή ανάπτυξη, και στο 29’ ήρθε και το δεύτερο γκολ με εκπληκτικό σουτ του Σανσόνε, με το 2-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Οι παίκτες του Μαντσίνι ανέβασαν ταχύτητα στην επανάληψη, με τους παίκτες του Ντι Φραντσέσκο να δίνουν χώρο και ο Σακίρι έφτασε πολύ κοντά σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 64’, όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια στο 68’, όταν πέρασε λίγο άουτ. Ο Μπρόζοβιτς έκανε το ντεμπούτο του με την Ίντερ και από δική του σέντρα η Ίντερ έφτασε ξανά κοντά στο γκολ στο 76’, με τον Κονσίλι να βγάζει δύσκολα την κοντινή κεφαλιά του Ντοντό και τελικά η μείωση του σκορ ήρθε στο 83’.

Ο Μανιανέλι έκανε λάθος γύρισμα, ο Ικάρντι έκλεψε και αφού πέρασε και τον Κονσίλι έκανε το 2-1, ξαναβάζοντας του νερατζούρι στο ματς. Το παιχνίδι άνοιξε, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και στο 90’ ο Σανσόνε αντίκρισε δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τη Σασουόλο με 10 παίκτες. Παρόλα αυτά, η Ίντερ δεν πήρε τίποτα στο τέλος, με τον διαιτητή Βαλέρι να δίνει πέναλτι στις καθυστερήσεις σε ανατροπή του Τζάτζα από τον Ντόνκορ. Ο τελευταίος έφτασε κοντά στο να κάνει πέναλτι δύο φορές στο πρώτο μέρος και τελικά δεν τη γλίτωσε, πηγαίνοντας άτσαλα στον Ιταλό επιθετικό, για να αντικρίσει και εκείνος δεύτερη κίτρινη. Ο Μπεράρντι δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και στο 90+3’ έκανε το τελικό 3-1!

 

SERIE A Τελευταία Νέα