Χωρίς Σαλπιγγίδη η προπόνηση

Χωρίς Σαλπιγγίδη η προπόνηση

Gazzetta team
Χωρίς Σαλπιγγίδη η προπόνηση

bet365

Το πρόβλημα που αποκόμισε ο «Σάλπι» στην ήττα (2-1) του Σαββάτου από τον Παναιτωλικό, τον έθεσε νοκ-άουτ από την προπόνηση του ΠΑΟΚ, την Κυριακή.

Ο Έλληνας επιθετικός ακολούθησε θεραπεία λόγω της εξόστωσης στο πρώτο μετατάρσιο και των πόνων που αισθανόταν.

Επίσης, ο Στέλιος Πόζογλου είχε μια σύσπαση στη μέση και προληπτικά έκανε μόνο θεραπεία. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης συνέχισαν πρόγραμμα επανένταξης σε αυξημένη ένταση κάτω από τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης Γιάννη Κατσανίκα.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Κυριακής (01.02) αφιερώθηκε στην τακτική με τον Αγγελο Αναστασιάδη να δουλεύει στην κίνηση στο χώρο μέσα από παιχνίδι σε μικρό γήπεδο με περιορισμό στις επαφές με τη μπάλα.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και στα 90′ της αναμέτρησης του Σαββάτου ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο και αποθεραπεία στο γυμναστήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα