Το μήνυμα του Τέρι στον Λάμπαρντ (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Το μήνυμα του Τέρι στον Λάμπαρντ (pic)

bet365

Οι δυο τους ήταν αχώριστοι μέχρι το καλοκαίρι του 2014. Κι αν τους χώρισε η ποδοσφαιρική καριέρα τους, στη ζωή παραμένουν αδέρφια.

Ο Τζον Τέρι, θέλησε να αποδώσει το δικό του φόρο τιμής στον αδερφικό του φίλο και πρώην συμπαίκτη και στήριγμα στην Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, μετά την επιστροφή του τελευταίου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σαν εχθρός των «μπλε».

Οι δυο τους είχαν θερμό εναγκαλισμό στο φινάλε του ισόπαλου (1-1) ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, φορώντας πλέον διαφορετικές φανέλες σε μπλε και γαλάζια απόχρωση.

Ο Λάμπαρντ, αποθεώθηκε από τον κόσμο της Τσέλσι κι ας υπηρετεί πια τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Τζον Τέρι να «ανεβάζει» στο Instagram φωτογραφία τους με το παρακάτω μήνυμα:

«Πήραμε έναν καλό βαθμό χθες και παραμένουμε στην κορυφή και το +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Λάμπαρντ είναι ένας θρύλος της Τσέλσι και είμαι χαρούμενος για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί μας και το χειροκρότημά τους. Ξέρω ότι η Τσέλσι σημαίνει πολλά για εκείνον. Κατέκτησε τα πάντα με τη φανέλα της ομάδας και κατά την άποψή μου είναι ο κορυφαίος και πιο σταθερός ποδοσφαιριστής.

Σε αγαπάω φίλε...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα