Αστέρας και οι δύο Δικέφαλοι για Γιάννου

Θοδωρής Βασίλης
Αστέρας και οι δύο Δικέφαλοι για Γιάννου

bet365

Ο Απόστολος Γιάννου βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ για τον πιθανό επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Απόστολος Γιάννου είναι από τους καλύτερους παίκτες του Πανιωνίου για άλλη μία σεζόν και ήδη οι μνηστήρες που έχουν συγκεντρωθεί για την απόκτησή του είναι αρκετοί.

Το συμβόλαιο του 25χρονου επιθετικού με τον Πανιώνιο λήγει το καλοκαίρι και με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Από την Ελλάδα οι μνηστήρες είναι τέσσερις. Εκτός από τον Πανιώνιο που επιθυμεί την παραμονή του, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης.

Μάλιστα, και οι τρεις έχουν προσεγγίσει τον παίκτη για το καλοκαίρι όταν και μένει ελεύθερος. Τόσο οι δύο Δικέφαλοι όσο και ο Αστέρας έχουν καταθέσει προτάσεις με συγκεκριμένα ποσά με αυτή των Αρκάδων να είναι ξεκάθαρα η καλύτερη οικονομικά.

Από την πλευρά του ο Γιάννου έχει ως όνειρο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και μάλιστα τον Ιανουάριο στα γραφεία του Πανιωνίου έφτασε πρόταση η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από τους «κυανέρυθρους» οι οποίοι δεν ήθελαν να παραχωρήσουν έναν τόσο σημαντικό ποδοσφαιριστή ειδικά τώρα που δίνουν την μάχη για την παραμονή.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν θα βιαστεί να αποφασίσει αφού γνωρίζει καλά ότι αν συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο δεν αποκλείεται οι προτάσεις να αυξηθούν με τον Αστέρα Τρίπολης πάντως να έχει προβάδισμα, αφού η πρόταση του είναι με διαφορά ανώτερη από αυτή της ΑΕΚ αλλά και του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα