Ζητείται αντίδραση... (vid)

Ζητείται αντίδραση... (vid)

Νίκος Ρόλλας
Ζητείται αντίδραση... (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πλατανιά (15:00) και θέλει να δείξει σημάδια... ζωής μετά τον αποκλεισμό από την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ήττα-σοκ από την Ξάνθη και ο αποκλεισμός από την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, προκάλεσε τριγμούς στις τάξεις του Παναθηναϊκού όμως πλέον οι «πράσινοι» είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν μπροστά... Και πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Στις 15:00 και στη... σκιά της επιστροφής του Χάρη Μαυρία, το «τριφύλλι» υποδέχεται στην Λεωφόρο τους Κρητικούς και θέλει να δείξει σημάδια ζωής και ανάκαμψης, προκειμένου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, να μειώσει την διαφορά από την δεύτερη θέση λόγω της γκέλας του ΠΑΟΚ και να ελπίζει σε δώρο της Βέροιας στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Βέβαια και σε αυτό το παιχνίδι ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες... Ο Πράνιτς λόγω της ίωσης έμεινε εκτός αποστολής, ο Μέντες είναι τιμωρημένος, ενώ ο Δώνης δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του «Ολλανδού». Αντιθέτως, επιστρέφει ο Νίνης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Ντίνας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Αγγελόπουλος Βασίλης.

Δείτε το video από το παιχνίδι του πρώτου γύρου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα