Πεντάρα της Μπόκα στην Ρίβερ! (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Πεντάρα της Μπόκα στην Ρίβερ! (vid)

bet365

Τα superclasico Μπόκα Τζούνιορς-Ρίβερ Πλέιτ δεν γίνεται να μην κρύβουν συγκινήσεις. Το Σάββατο οι «χενέισες» συνέτριψαν με 5-0 τους «μιγιονάριος» οι οποίοι τελείωσαν τον αγώνα με 8 παίκτες!

Με το ιστορικό 5-0 συνέτριψε η Μπόκα Τζούνιορς την Ρίβερ Πλέιτ στο αιώνιο ντέρμπι στην Μεντόζα. Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος αλλά και του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Στο πλαίσιο αυτό έδωσαν φιλικό στην Μεντόζα με την Μπόκα να πετυχαίνει μια ιστορική νίκη. Η ομάδα του Ροδόλφο Αρουαμπαρένα συνέτριψε με 5-0 την Ρίβερ του Μαρσέλο Γκαγιάρδο με την τελευταία να ολοκληρώνει τον αγώνα με οκτώ παίκτες.

Οι «χενέισες» προηγήθηκαν με τον Κριστάλδο στο 16ο λεπτό με τον Παλάσιος έξι λεπτά αργότερα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Το επιθετικό κρεσέντο της Μπόκα συνεχίστηκε στο 31' με τον Τσάβες. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την Ρίβερ στο 39' όταν ο Μαγιάδα είδε κόκκινη κάρτα.

Στην επανάληψη οι πρωταθλητές παρέδωσαν πνεύμα και οι Σάντες και Γκουτιέρες άφησαν τους «μιγιονάριος» με οκτώ παίκτες. Έτσι, στο τελευταίο δεκάλεπτο Καλέρι και Μπέτανκουρ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο εκκωφαντικό 5-0.

 

Τελευταία Νέα