«Νικητής ο Σαντάνα»

Gazzetta team
«Νικητής ο Σαντάνα»

bet365

Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Μπρούνο Λαμπαντία μίλησαν για τον Φελίπε Σαντάνα, έχοντας όλοι να πουν ένα καλό λόγο για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στη «RealNews»:

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τόνισε: «Είναι γρήγορος και δυνατός. Παίζει περισσότερο με το κεφάλι. Έχει πάρει τίτλους, είναι παίκτης που ξέρει από πρωταθλητισμό. Θεωρώ ότι αποτελεί χρήσιμη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Όταν συνηθίσει στο νέο περιβάλλον, μπορεί να προσφέρει».

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σημείωσε: «Είναι ένας δυνατός στόπερ στον αέρα. Έχει την έφεση να προωθείται στις στημένες φάσεις και να παίρνει πρωτοβουλίες. Είναι γρήγορος, αν και ψηλός. Μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Είναι και πολύ καλό παιδί, όπως και σωστός επαγγελματίας».

Ο Μπρούνο Λαμπαντία αποκάλυψε πως ήθελε τον Σαντάνα όταν βρισκόταν στην Στουτγάρδη: «Ο Σαντάνα είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Έχει χαρακτήρα νικητή. Στην Ντόρτμουντ είχε πολύ καλά χρόνια και δεν δημιούργησε προβλήματα. Είναι δυνατός και παράλληλα διαθέτει και τεχνική. Κυριαρχεί στον αέρα και είναι αρκετά γρήγορος, παρότι είναι πολύ ψηλός. Όταν τον βλέπεις, πιστεύεις ότι δεν είναι γρήγορος και σε εκπλήσσει.

Δεν είναι ο καλύτερος στο ν΄ αρχίσει την οργάνωση του παιχνιδιού από πίσω. Δεν είναι ο... πλέι μέικερ της άμυνας. Στην Ντόρτμουντ δεν έπαιζε συχνά. Παρ΄ όλα αυτά, όμως, όταν έπαιζε, ήταν πολύ καλός. Προτιμούσαν για βασικούς τους Σούμποτιτς και τον Χούμελς. Γι΄ αυτό θέλησε να φύγει για τη Σάλκε. Προσωπικά τον ήθελα όταν προπονούσα την Στουτγάρδη, αλλά δεν είχαμε τα χρήματα για να τον αγοράσουμε. Είναι εργατικός στις προπονήσεις, όπως έλεγαν όλοι οι προπονητές του, ενώ πλέον διαθέτει τεράστια εμπειρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα