Λάμπαρντ: «Ευγνώμων για την υποδοχή» (pics)

Gazzetta team
Λάμπαρντ: «Ευγνώμων για την υποδοχή» (pics)

bet365

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ευχαρίστησε τους οπαδούς της Τσέλσι για την υποδοχή που του επιφύλαξαν κατά την επιστροφή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ως αντίπαλος.

«Το απόλαυσα. Είμαι ικανοποιημένος από την αποδοχή που λαμβάνω και από τις δύο πλευρές. Οι οπαδοί της Σίτι με έχουν στηρίξει πολύ» δήλωσε αρχικά ο έμπειρος χαφ, προσθέτοντας: «Οι οπαδοί της Τσέλσι σωστά στηρίζουν την ομάδα τους, όμως έδειξαν την ποιότητά τους με το να με χαιρετήσουν με αυτόν τον τρόπο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί αυτό δεν το έζησα πέρυσι. Είμαι ευγνώμων».

Ερωτηθείς για τη μάχη του τίτλου, σημείωσε: «Η Τσέλσι είναι προφανώς το φαβορί για τον τίτλο με πέντε βαθμούς περισσότερους αυτήν τη στιγμή και σίγουρα θα είναι χαρούμενοι γι' αυτό. Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να απογοητευόμαστε γιατί υπάρχει ακόμη πολύς δρόμο. Είναι κλισέ, αλλά τα παιχνίδια που περιμένεις να είναι τα πιο εύκολα, μπορεί να αποδειχθούν τα πιο δύσκολα».

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η υποδοχή του Λάμπαρντ δεν ήταν μόνο αποθεωτική, αφού εκφράστηκαν και διαφορετικές απόψεις στις εξέδρες του λονδρέζικου γηπέδου...

Frank Lampard Returns to Stamford Bridge to Mixed Fan Emotions

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα