Τυνησία – Ισημερινή Γουινέα 1-2

Gazzetta team
Τυνησία – Ισημερινή Γουινέα 1-2

bet365

Η Ισημερινή Γουινέα σφράγισε την παρουσία της στα ημιτελικά του Κόπα Άφρικα, γυρίζοντας το παιχνίδι στην παράταση κόντρα στην Τυνησία (2-1), χάρη σε δύο γκολ από το Χαβιέρ Μπαλμπόα. Παράπονα από τους Τυνήσιους και επεισόδια στο φινάλε.

Οι διοργανωτές βρέθηκαν πίσω στο 70' με το γκολ του Ακαϊτσί και όλα έδειχναν πως η Τυνησία θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Όμως η απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης να δείξει την άσπρη βούλα στο τελευταίο λεπτό, έμελλε να αλλάξει τη ροή του αγώνα. Ο Μπαλμπόα ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση. Εκεί, ο μεσοεπιθετικός της Εστορίλ, εκτέλεσε ένα φοβερό φάουλ στο 102', στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα των Τυνήσιων και την Ισημερινή Γουινέα στα ημιτελικά. Εκεί όπου περιμένει πλέον τον νικητή του ζευγαριού Γκάνα – Γουινέα.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των διαιτητών και των παικτών. Μπουκάλια εκσφενδονίστηκαν κατά των παικτών της Τυνησίας, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση των ανθρώπων της ασφάλειας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

 

Τελευταία Νέα