«Σαλπιγγίδη σήκω και φύγε»!

Απόστολος Παγώνης
«Σαλπιγγίδη σήκω και φύγε»!

bet365

Ο... μόνιμος φταίχτης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ήταν αυτός που τα άκουσε από τους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι του ζήτησαν να φύγει από την ομάδα!

Άσχημο το κλίμα στην Τούμπα με τους φίλους του ΠΑΟΚ να έχουν στήσει «λαϊκά δικαστήρια». Αυτός που τα άκουσε και πάλι ωστόσο ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο εκ των αρχηγών του «δικεφάλου», έχει πλέον... συνηθίσει να φταίει πάντα σε τέτοιες καταστάσεις! Έτσι μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο κατά την έξοδό του από τα αποδυτήρια.

Μάλιστα, οι φίλοι του ΠΑΟΚ του φώναζαν να σηκωθεί και να φύγει από την ομάδα και ότι είναι ανεπιθύμητος! Αν μη τι άλλο το κλίμα βάρυνε πολύ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, αφού χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν στην κορυφή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα