Βλάχος: «Ανήκουμε στη Σούπερ Λίγκα»

Νίκος Τσιώκος
Βλάχος: «Ανήκουμε στη Σούπερ Λίγκα»

bet365

Ο Βαγγέλης Βλάχος έκανε λόγο για διπλή νίκη και τόνισε πως η Καλλονή πρέπει να αποδείξει ότι ανήκει στη Σούπερ Λίγκα.

Μεγάλης σημασίας νίκη πήρε η Καλλονή απέναντι στον Αστέρα, καθώς ανάσανε βαθμολογικά, ενώ τονώθηκε ψυχολογικά, μετά από πληθώρα αρνητικών αποτελεσμάτων. Αυτό είπε και ο Βαγγέλης Βλάχος στη συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε πως ο σύλλογος της Μυτιλήνης πρέπει να αποδείξει ότι ανήκει στη μεγαλύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος, τη Σούπερ Λίγκα.

«Διπλή η νίκη βαθμολογική και ψυχολογική. Σήμερα κερδίσαμε μία πολύ σπουδαία ομάδα, μία ομάδα πρότυπο για τις μικρομεσαίες ομάδες. Ξεκινάμε μία προσπάθεια καινούρια για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Η Καλλονή φέτος πρέπει να βάλει βάσεις και να θέσει διαπιστευτήρια σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα ότι ναι είμαστε μία ομάδα που ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, τη μεγαλύτερη», είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ΑΕΛΚ.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου του Βλάχου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα