Μπενίτες: «Είμαστε έτοιμοι για το πρόγραμμα που μας περιμένει»

Μπενίτες: «Είμαστε έτοιμοι για το πρόγραμμα που μας περιμένει»

Δημήτρης Τομαράς
Μπενίτες: «Είμαστε έτοιμοι για το πρόγραμμα που μας περιμένει»

bet365

O Xόρχε Μπενίτες δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να φέρει εις πέρας το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά του.

Ο Παραγουανός φορ είπε στην κάμερα της NOVA για:

Το πρόγραμμα και τις δυσκολίες του και το εάν είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός: Ναι πιστεύουμε πως είμαστε έτοιμοι. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουμε πως είμαστε σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο που απαιτεί να είμαστε πρώτοι σε όλες τις διοργανώσεις. Είμαστε λοιπόν πανέτοιμοι και περήφανοι που βρισκόμαστε σε αυτόν τον σύλλογο. Γιατί όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει να είσαι μέλος του Ολυμπιακού. Πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος.

Την Βέροια: Πιστεύω πως όλοι οι αγώνες που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής, αλλά και όσοι θα δώσουμε είναι δύσκολοι. Γιατί όπως είπα και πριν ο Ολυμπιακός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, ο οποίος θέλει να βρίσκεται πάντα πρώτος. Για αυτόν τον λόγο όλοι προσπαθούν να νικήσουν ή να μη χάσουν όποτε παίζουν με τον Ολυμπιακό. Έτσι κάνουν όποτε είναι απέναντί του. Για αυτό το λόγο πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι.

Τον ίδιο και τις βλέψεις του: Πιστεύω ότι όταν κάποιος θέλει να φτάσει στην κορυφή του επιπέδου που μπορεί το μόνο που έχει να κάνει είναι να δουλεύει σκληρά. Το ίδιο κάνω και εγώ. Κάθε μέρα προπονούμαι σκληρά. Προσπαθώ να δουλεύω και να βελτιώνομαι. Θεωρώ τον εαυτό μου έναν παίκτη με πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και το μόνο που μου μένει να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά και να περιμένω την εντολή για να βοηθήσω ξανά την ομάδα μου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα