Μέσα ο Νίνης, εκτός ο Δώνης

Μέσα ο Νίνης, εκτός ο Δώνης

Νίκος Αθανασίου
Μέσα ο Νίνης, εκτός ο Δώνης

bet365

Ο Σωτήρης Νίνης επιστρέφει μετά τον τραυματισμό, με τον Γιάννη Αναστασίου να αφήνει εκτός αποστολής τον Χρήστο Δώνη για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό από την Ξάνθη θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Πλατανιά. Μετά την ήττα από τους «ακρίτες» ο Λεωνίδας Βόκολος είχε προαναγγείλει εκκαθαρίσεις, ωστόσο, από την αποστολή για το αυριανό ματς, μοναχά ο Χρήστος Δώνης έμεινε εκτός και είναι από τους ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν πρόσφατα με το «τριφύλλι».

Στον αντίποδα, ο Σωτήρης Νίνης γυρίζει μετά τον τραυματισμό του και είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Χανιώτες, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League ΟΠΑΠ 2014/15. Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Ντίνας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης και Αγγελόπουλος Βασίλης.

Eκτός έμεινε ο Πράνιτς λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί όπως και ο Μέντες που είναι τιμωρημένος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα